Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl62g81kcal8.1g0.2g5.1g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g11g43kcal0g10.4g0.2g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g169g57kcal0.3g12g0.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g1606kcal36.8g261.8g42g11.4g
Valittu annoskoko446g803kcal18.4g130.9g21g5.7g
Annoskoko puolitettuna223g402kcal9.2g65.5g10.5g2.9g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068