Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl83g108kcal10.8g0.2g6.9g0g
Sokeri51g208kcal0g51.1g0g0g
Leivinjauhe3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl63g215kcal1.3g1.9g22.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.8g0.2g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vadelma 120g50kcal1.2g4.9g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g1608kcal47.8g201.8g61.4g11.8g
Valittu annoskoko446g804kcal23.9g100.9g30.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna223g402kcal12g50.5g15.4g3g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.6g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168