Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g338g592kcal64.3g0g37.2g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g1248kcal130.6g10.4g75g4.2g
Valittu annoskoko446g624kcal65.3g5.2g37.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna223g312kcal32.7g2.6g18.8g1.1g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718