Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g147g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Punajuuri 226g87kcal2.3g15.6g0.5g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g394kcal8.2g55g13g21g
Valittu annoskoko446g197kcal4.1g27.5g6.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna223g98kcal2.1g13.8g3.3g5.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937