Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Omena, keskikokoinen 200g60g20kcal0.1g4.3g0.2g1.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6g54kcal0g0g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Soijakastike6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Possun Ulkofile, 100g60g75kcal12.6g0g2.7g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g6g20kcal1.2g0g1.7g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g604kcal34.6g43.2g31.8g11.4g
Valittu annoskoko446g302kcal17.3g21.6g15.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna223g151kcal8.7g10.8g8g2.9g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246