Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g109g71kcal12g4.6g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g175g60kcal0.4g12.4g0.5g3.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.4g0g0.4g
Kerma, ruoka 15% Flora44g66kcal0.7g1.5g6.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Rusina 26g77kcal0.7g15.8g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g1003kcal37.4g153g23g12.2g
Valittu annoskoko446g501kcal18.7g76.5g11.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna223g251kcal9.4g38.3g5.8g3.1g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313