Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.9g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure9g28kcal1.6g0g2.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)17g5.1kcal0.2g1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g370kcal8g43.6g16g8.4g
Valittu annoskoko446g185kcal4g21.8g8g4.2g
Annoskoko puolitettuna223g92kcal2g10.9g4g2.1g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219