Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g320g2336kcal3.2g3.2g256g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g40.9g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Neilikka, annos 4g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 600g233kcal2.6g40.8g3g15.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8900g22881kcal339g4021.4g550.8g115g
Valittu annoskoko4450g11440kcal169.5g2010.7g275.4g57.5g
Annoskoko puolitettuna2225g5720kcal84.8g1005.4g137.7g28.8g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154