Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1050g210kcal26.3g12.6g5.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Tomaattimurska, 1 prk1867g500kcal11.2g98.9g3.7g26.1g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g37kcal1.1g8.2g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g54g1.6kcal0g0.5g0.5g0g
Timjami 9g26kcal0.8g2.5g0.7g3.5g
Basilika, kuivattu 14g36kcal2g2.9g0.6g5.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl47g117kcal5.6g0.7g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g6525kcal525.6g275g361.2g78.6g
Valittu annoskoko4452g3263kcal262.8g137.5g180.6g39.3g
Annoskoko puolitettuna2226g1631kcal131.4g68.8g90.3g19.7g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267