Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Bataatti, kuorittu 390g316kcal6.1g65.7g0.2g11.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kanasuikale hunajamarinoitu1200g1561kcal216.1g26.4g73.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti450g815kcal12.2g54g63g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g600g660kcal108g12g18g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P750g450kcal7.5g33.8g30g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g9078kcal739.2g680.6g373.2g56g
Valittu annoskoko4452g4539kcal369.6g340.3g186.6g28g
Annoskoko puolitettuna2226g2269kcal184.8g170.2g93.3g14g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852