Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Rypsiöljy 41g359kcal0g0g40.5g0g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1502g375kcal19.5g63.1g3g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g6g21kcal0.7g3.3g1g2.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g210g547kcal21g98.8g6.3g10.7g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton300g481kcal24g12g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g3997kcal144.6g411.8g192.8g37.2g
Valittu annoskoko4452g1999kcal72.3g205.9g96.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna2226g999kcal36.2g103g48.2g9.3g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175