Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu279g352kcal30.7g0.8g25.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g931g307kcal30.7g45.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 681g2335kcal69.3g476.4g8.2g23.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g70g461kcal0g0g51.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki582g326kcal49.4g29.1g1.2g0g
Vesi931g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g233g186kcal46.5g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Oltermanni 17%477g1288kcal143.1g0g81.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g11240kcal803.4g1105.6g387.4g47.6g
Valittu annoskoko4452g5620kcal401.7g552.8g193.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna2226g2810kcal200.9g276.4g96.9g11.9g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339