Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)45g247kcal0.4g0.4g26.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai458g1601kcal54.9g324.9g9.6g13.7g
Sokeri298g1208kcal0g297.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu808g1019kcal88.9g2.4g72.8g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus211g674kcal23.2g134.7g3.4g16.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2633g869kcal86.9g129g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g11235kcal508.6g1777.4g225.4g61g
Valittu annoskoko4452g5618kcal254.3g888.7g112.7g30.5g
Annoskoko puolitettuna2226g2809kcal127.2g444.4g56.4g15.3g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230