Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 3600g2746kcal621g0g25.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g180g1620kcal0g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)672g181kcal8.7g32.3g1.3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g9095kcal1259.4g64.6g413g22.8g
Valittu annoskoko4452g4548kcal629.7g32.3g206.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna2226g2274kcal314.9g16.2g103.3g5.7g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638