Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)4000g9360kcal784g172g620g0g
Ruohosipuli, tuore400g108kcal5.6g15.2g2.4g4.4g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g19304kcal1580g377g1284.8g8.8g
Valittu annoskoko4452g9652kcal790g188.5g642.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna2226g4826kcal395g94.3g321.2g2.2g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155