Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1683g3807kcal269.2g8.4g302.9g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 701g646kcal110.8g17.5g14g0g
Tonnikala vedessä 982g1025kcal220.3g0g14.7g0g
Herkkusieni säilyke 701g119kcal14.7g1.4g2.1g16.8g
Kermajuusto (Pohjanpoika)316g1230kcal75.7g6.3g101g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g14670kcal1383g67.8g983.4g33.6g
Valittu annoskoko4452g7335kcal691.5g33.9g491.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna2226g3668kcal345.8g17g245.9g8.4g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830