Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g219g53kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g88g105kcal2.8g3.9g8.7g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana893g507kcal12.4g38.2g32g15.8g
Valittu annoskoko446g253kcal6.2g19.1g16g7.9g
Annoskoko puolitettuna223g127kcal3.1g9.6g8g4g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208