Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 113g214kcal19.4g6.3g12.3g0.6g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)56g90kcal4.5g2.3g7.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g36kcal1g7.1g0.5g1.5g
Becel juokseva, annos 10g4.2g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g113g371kcal13.5g73.1g2.1g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana893g1490kcal78.4g179.2g50.6g24.4g
Valittu annoskoko447g745kcal39.2g89.6g25.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna223g373kcal19.6g44.8g12.7g6.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007