Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g38g60kcal3.4g11.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1250g438kcal12.5g81.3g6.3g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g750g1785kcal92.2g0g142.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g100g330kcal12g65g1.9g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g5820kcal260.4g407.2g310.8g43.2g
Valittu annoskoko4460g2910kcal130.2g203.6g155.4g21.6g
Annoskoko puolitettuna2230g1455kcal65.1g101.8g77.7g10.8g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876