Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1704g499kcal16g76.7g6.8g32.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1253g2080kcal238g0g125.3g0g
CousCous, keitetty 100g501g912kcal23.1g168.4g19.5g8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%501g301kcal16g35.6g10g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g251g902kcal70.2g5g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g9522kcal733.2g595.4g459.6g89.4g
Valittu annoskoko4460g4761kcal366.6g297.7g229.8g44.7g
Annoskoko puolitettuna2230g2380kcal183.3g148.9g114.9g22.4g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338