Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2255g2841kcal426.2g76.7g90.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g702g1964kcal126.3g3.5g161.4g0g
Sipuli 752g227kcal9.4g36.1g1.5g12.8g
Kuohukerma (Ingman)626g2130kcal13.8g19.4g219.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g14326kcal1151.4g271.4g944.6g25.6g
Valittu annoskoko4460g7163kcal575.7g135.7g472.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna2230g3582kcal287.9g67.9g236.2g6.4g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895