Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)4007g9377kcal785.4g172.3g621.1g0g
Ruohosipuli, tuore401g108kcal5.6g15.2g2.4g4.4g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g19339kcal1582.8g377.6g1287g8.8g
Valittu annoskoko4460g9669kcal791.4g188.8g643.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna2230g4835kcal395.7g94.4g321.8g2.2g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155