Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1448g7673kcal114.4g463.3g608.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen302g2172kcal3g3g241.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g603g3620kcal126.7g39.8g325.8g0g
Kananmuna kuoreton 2111g3012kcal263.9g6.3g216.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g32953kcal1016g1024.8g2783.2g0g
Valittu annoskoko4464g16476kcal508g512.4g1391.6g0g
Annoskoko puolitettuna2232g8238kcal254g256.2g695.8g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478