Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse483g3571kcal0g0g395.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1255g4305kcal127.9g878.3g15.1g43.9g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 531g757kcal66.4g1.6g54.4g0g
Vesi483g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 820g3330kcal0g819.6g0g0g
Mustikka metsä- 869g382kcal4.3g55.6g5.2g28.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g24777kcal399.8g3528.4g940.8g145.4g
Valittu annoskoko4464g12389kcal199.9g1764.2g470.4g72.7g
Annoskoko puolitettuna2232g6194kcal100g882.1g235.2g36.4g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644