Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 400g1495kcal57.9g227.7g29.2g39.9g
Margariini 70%, keiju laktoositon 539g3338kcal0g0g377.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1336kcal39.7g272.6g4.7g13.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 400g106kcal13.2g12.4g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g499g280kcal42.4g25g1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Sokeri 340g1378kcal0g339.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.6g0g0.6g
Raparperi 999g336kcal6.9g54.9g1g14g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g18770kcal452.8g1978.4g964.8g136.4g
Valittu annoskoko4464g9385kcal226.4g989.2g482.4g68.2g
Annoskoko puolitettuna2232g4693kcal113.2g494.6g241.2g34.1g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475