Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka2996g2547kcal539.3g0g38.9g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g270g84kcal0g27g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1198g3956kcal24g36g419.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g13173kcal1126.6g126g916.6g0g
Valittu annoskoko4464g6586kcal563.3g63g458.3g0g
Annoskoko puolitettuna2232g3293kcal281.7g31.5g229.2g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850