Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 483g1882kcal10.3g10.6g202.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g121g74kcal16.9g3.6g72.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 2413g3989kcal404.2g0g265.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 523g1726kcal10.5g15.7g183g0g
Kananmuna omega402g523kcal52.7g1.2g33.4g0g
Sipuli (kuorittu)382g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Soijajauho rasvainen 60g281kcal20.8g14.2g14.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g17191kcal1041.2g129.8g1543.8g27.6g
Valittu annoskoko4464g8596kcal520.6g64.9g771.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna2232g4298kcal260.3g32.5g386g6.9g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653