Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g1441g1758kcal322.7g0g51.1g0g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g900g45kcal1.4g1.7g3.6g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1801g450kcal23.4g75.6g3.6g0g
Basilika, tuore 45g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Oregano, kuivattu 18g55kcal2g3.9g1.9g7.7g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g5308kcal714.8g203.6g168.2g33g
Valittu annoskoko4464g2654kcal357.4g101.8g84.1g16.5g
Annoskoko puolitettuna2232g1327kcal178.7g50.9g42.1g8.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234