Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Fenkoli, annos 100g160g50kcal2g11.7g0.3g5g
Maa-artisokka 640g291kcal3.2g52.5g1.3g25.6g
Lehtiselleri 112g14kcal1.3g1.2g0.2g1.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g112g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Vesi2719g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.3g1.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g2285kcal46.6g324.4g73.4g88.2g
Valittu annoskoko4464g1142kcal23.3g162.2g36.7g44.1g
Annoskoko puolitettuna2232g571kcal11.7g81.1g18.4g22.1g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404