Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 22g71kcal3.3g4g2.9g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, vanha, kuorittu 680g518kcal12.8g105.4g1.4g6.8g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Ketsuppi, Heinz100g103kcal0.9g24.1g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8936g4942kcal361.8g422g176.2g82.2g
Valittu annoskoko4468g2471kcal180.9g211g88.1g41.1g
Annoskoko puolitettuna2234g1236kcal90.5g105.5g44.1g20.6g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019