Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)38g96kcal6.8g1.2g7.1g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g180g198kcal36g0g9g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g51g11kcal1g1.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi vähäsuolainen 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g100g43kcal0.4g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g870kcal91.2g20.8g47.4g2g
Valittu annoskoko447g435kcal45.6g10.4g23.7g1g
Annoskoko puolitettuna224g218kcal22.8g5.2g11.9g0.5g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848