Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g95g148kcal13.3g2.4g9.5g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 68g52kcal1.3g10.6g0.1g0.7g
Porkkana, tuore49g14kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g6.8g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 204g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g448kcal30.4g33.6g20g5.2g
Valittu annoskoko447g224kcal15.2g16.8g10g2.6g
Annoskoko puolitettuna224g112kcal7.6g8.4g5g1.3g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915