Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 2.2g7.1kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk80g21kcal0.5g4.2g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 68g52kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g80g136kcal15.2g0g8g0g
Ketsuppi, Heinz10g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g495kcal36g42g17.4g8g
Valittu annoskoko447g247kcal18g21g8.7g4g
Annoskoko puolitettuna224g124kcal9g10.5g4.4g2g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019