Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)113g237kcal27g0g14.6g0g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale56g192kcal12.4g0g14.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g188g128kcal3g28g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g1209kcal87g60.8g66.6g0.8g
Valittu annoskoko447g604kcal43.5g30.4g33.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna224g302kcal21.8g15.2g16.7g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576