Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Oivariini, 60 (100g)11g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g509kcal3g4.5g52.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g150g36kcal2.7g4.5g0.7g2.8g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g1411kcal13g23.2g139.2g7.4g
Valittu annoskoko447g706kcal6.5g11.6g69.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna224g353kcal3.3g5.8g34.8g1.9g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957