Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis333g373kcal73.3g0g10g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 21g15kcal0.3g2.4g0.3g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 83g184kcal14.6g0g14.2g0g
Mustapippuri 10g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1202kcal178.6g12.8g49.6g7.2g
Valittu annoskoko448g601kcal89.3g6.4g24.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna224g301kcal44.7g3.2g12.4g1.8g
Arvot/100g100g134kcal20g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524