Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g125g476kcal6.8g40.1g31.3g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaatti 110g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 63g187kcal11.3g0.8g15.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots7.8g49kcal2.3g1g4.3g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 63g83kcal1.6g2g7.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Juusto, mozzarella 31g82kcal5.8g0g6.4g0g
Sipuli, tuore31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1886kcal61g98.4g137g8.8g
Valittu annoskoko448g943kcal30.5g49.2g68.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna224g472kcal15.3g24.6g34.3g2.2g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905