Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)362g833kcal36.2g23.5g65.2g0.4g
Amerikan pekoni 1viipale36g114kcal4.3g0g10.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.2g4.4kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Ketsuppi, euro shopper11g11kcal0.1g2.6g0.1g0.1g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1950kcal83.6g56.4g152.4g3g
Valittu annoskoko448g975kcal41.8g28.2g76.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna224g487kcal20.9g14.1g38.1g0.8g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281