Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g281g56kcal1.7g10.7g0.8g16.9g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g112g379kcal14g75.5g2.2g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1041kcal33.2g177.8g22g48.8g
Valittu annoskoko448g521kcal16.6g88.9g11g24.4g
Annoskoko puolitettuna224g260kcal8.3g44.5g5.5g12.2g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828