Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 35g188kcal0.3g0.2g21g0g
Sokeri 36g145kcal0g35.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g141kcal4.2g28.7g0.5g1.4g
Grahamjauho 35g114kcal3.7g21.1g0.8g3.4g
Mustikka metsä- 140g62kcal0.7g9g0.8g4.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g28g33kcal0.8g1.1g2.8g0g
Rahka Milbona70g48kcal8.6g2.7g0.1g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1695kcal48.6g221.6g61.8g18.8g
Valittu annoskoko448g848kcal24.3g110.8g30.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna224g424kcal12.2g55.4g15.5g4.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.7g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163