Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g225g670kcal6.7g10.8g9.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g169g523kcal16.3g104.3g3.5g10.1g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g2728kcal52.4g257.4g50g20.2g
Valittu annoskoko448g1364kcal26.2g128.7g25g10.1g
Annoskoko puolitettuna224g682kcal13.1g64.4g12.5g5.1g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975