Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado132g61kcal0.8g14.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 124g42kcal2.6g5.4g0.3g3.2g
Parsa 104g16kcal1.3g1.3g0.2g1.6g
Ruokaöljy keskiarvo 11g100kcal0g0g11.3g0g
Hunaja 8.4g28kcal0g6.8g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea51g5.1kcal0.6g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g510kcal10.8g57.6g23.8g10.8g
Valittu annoskoko448g255kcal5.4g28.8g11.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna224g128kcal2.7g14.4g6g2.7g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739