Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)75g263kcal9.6g52.3g1.4g2.4g
Atria kevyt jauheliha88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)12g44kcal0.7g9.3g0.4g0.7g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Mozzarella juustoraaste, valio19g54kcal4.9g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1043kcal64.4g124.6g30.6g6.2g
Valittu annoskoko448g522kcal32.2g62.3g15.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna224g261kcal16.1g31.2g7.7g1.6g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358