Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 400g1497kcal58g228g29.2g40g
Margariini 70%, keiju laktoositon 540g3343kcal0g0g378g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 400g107kcal13.2g12.4g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g500g280kcal42.5g25g1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.6g0g0.6g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8940g18796kcal453.4g1981.2g966g136.6g
Valittu annoskoko4470g9398kcal226.7g990.6g483g68.3g
Annoskoko puolitettuna2235g4699kcal113.4g495.3g241.5g34.2g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475