Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 151g519kcal15.4g106g1.8g5.3g
Sokeri 74g301kcal0g74.2g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Rypsiöljy 66g579kcal0g0g65.5g0g
Mustikka metsä- 140g62kcal0.7g8.9g0.8g4.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.5g19kcal0g4.5g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g3039kcal32.6g406.6g136.2g20g
Valittu annoskoko448g1519kcal16.3g203.3g68.1g10g
Annoskoko puolitettuna224g760kcal8.2g101.7g34.1g5g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746