Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Sokeri 89g362kcal0g89.2g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)70g504kcal0.6g0.6g56g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)35g210kcal8.4g2.3g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g3340kcal60.4g388.2g169.4g6.8g
Valittu annoskoko448g1670kcal30.2g194.1g84.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna224g835kcal15.1g97.1g42.4g1.7g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928