Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita167g535kcal16.7g108.6g3.3g21.7g
Vehnäjauho, sunnuntai109g380kcal13g77.1g2.3g3.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 19g165kcal0g0g18.7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 134g40kcal3.8g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2340kcal68g404.6g48.8g50.2g
Valittu annoskoko448g1170kcal34g202.3g24.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna224g585kcal17g101.2g12.2g12.6g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760