Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)53g67kcal5.8g0.2g4.8g0g
Sokeri 79g321kcal0g79g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta69g249kcal9g48.4g1.5g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Porkkanaraaste 200g53g14kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)27g191kcal0g0g21.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 53g95kcal9g1.6g5.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g66g266kcal0g66.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g3170kcal48.6g407.2g147g7.4g
Valittu annoskoko448g1585kcal24.3g203.6g73.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna224g793kcal12.2g101.8g36.8g1.9g
Arvot/100g100g354kcal5.4g45.4g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388104