Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt332g153kcal10.6g15.9g5g0g
Mannasuurimo tumma 33g103kcal3.4g19.7g0.6g1.8g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g16g64kcal0g15.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai22g77kcal2.6g15.6g0.5g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.3g17kcal0.6g3.2g0.4g1.5g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g965kcal43.6g140.6g24.4g8g
Valittu annoskoko448g483kcal21.8g70.3g12.2g4g
Annoskoko puolitettuna224g241kcal10.9g35.2g6.1g2g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888