Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Sokeri 75g303kcal0g74.6g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai6.5g23kcal0.8g4.6g0.1g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.5g0g0.4g
Kaakao (Oboy, original)4.4g16kcal0.2g3.6g0.1g0.2g
Liivate 6.6g23kcal5.6g0g0g0g
Flora vispi 20%88g193kcal2.6g4.4g17.6g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g44g205kcal1.2g28.1g9.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen13g72kcal1.4g6.5g4.3g0.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 88g30kcal2.7g4.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2183kcal53.2g296g83.6g2g
Valittu annoskoko448g1092kcal26.6g148g41.8g1g
Annoskoko puolitettuna224g546kcal13.3g74g20.9g0.5g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376